Cum arată cel mai luxos hotel din lume, unde a cântat Beyonce. Oaspeții se spală pe dinți cu periuțe de aur

Cum arată cel mai luxos hotel din lume, unde a cântat Beyonce. Oaspeții se spală pe dinți cu periuțe de aur
Citeste mai mult despre: Atlantis The Royal, Beyonce, Dubai, hotel,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
Lux și opulență – acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine noul hotel VIP lansat în Dubai, Atlantis The Royal. Conceput de cei mai apreciați arhitecți din lume, hotelul are 795 de camere, dintre care 44 au propria piscină a infinitului, la sute de metri înălțime.

Beyonce a fost adusă de arabi să le cante invitaților la marea deschidere, fiind plătită cu o sumă fabuloasă – 24 milioane de dolari pentru 73 de minute de spectacol.

Însă cu siguranță investitorii își vor scoate în curând banii. Suita în care a fost cazată Beyonce, compusă din 4 camere, costă 142.000 $ pe o singură noapte. Însă, dacă e nevoie de un spațiu mai mare, aceasta se poate extinde până la 15 camere și costă 285.000 $ pe noapte. Însă există și camere cu prețuri mai accesibile. O “dublă” standard pleacă de la circa 1500 de dolari pe noapte.

Dai un ban, dar ai parte de lux în adevăratul sens al cuvântului. Oaspeții se spală pe dinți cu periuțe din aur si se piaptănă cu perii placate tot cu aur :) Au parte de majordom propriu, pot medita cu delfinii sau pot cumpăra artă de Picasso de la magazinul de suveniruri. 

Masa poate fi luată la unul dintre cele 17 restaurante și baruri cu care este dotat hotelul. Un acvariu imens găzduiește peste 4000 de meduze.

La deschiderea oficială, organizatorii au invitat o mulțime de celebrități, printre care modelul Kendall Jenner, actrița Rebel Wilson și cântărețul Liam Pine. Deschiderea pentru publicul larg va avea loc în februarie. 

Clădirea cu 43 de etaje a fost proiectată de firma de arhitectură Kohn Pedersen Fox Associates, din New York. Totul, până la cele mai mici articole de toaletă, este furnizat de branduri de lux precum Hermes, Frette și Graffe.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!