Un copil a mers 4 kilometri prin viscol si -9 grade. Cum arata cand a ajuns la scoala. Imaginea e greu de privit!

Un copil a mers 4 kilometri prin viscol si -9 grade. Cum arata cand a ajuns la scoala. Imaginea e greu de privit!
Data publicarii: 23 Martie 2018
Data actualizare: 23 Martie 2018
Imagine socanta cu un copil.

Imaginea cu un copil din China care a mers 4 kilometri prin viscol si temperaturi foarte scazute a devenit virala. Acesta sta intr-o zona rurala din China si merge in fiecare zi 4 kilometri pentru a ajunge la scoala.

Micutul a indurat viscolul iar cand a ajuns la scoala era aproape inghetat. Profesoara i-a facut poza si l-a postat pe Facebook, iar imaginea a devenit virala si a strans foarte multe comentarii negative la adresa situatiei in care se afla milioane de copii.

Wang Manfu are doar 10 ani si face parte dintr-o categorie anume de copii din China, cei "lasati in urma". Acestia au fost abandonati de parinti la rude sau uneori chiar lasati singuri acasa, parintii mergand sa munceasca in orase mai mari. Statistica spune ca sunt peste 300 de milioane de astfel de familii ce au parasit zona rurala pentru a merge in marile orase, foarte multe dintre ele lasand copii in urma.

Micutul spune insa ca ii face placere sa mearga la scoala chiar daca o face in conditii foarte grele, pentru ca la scoala "este cald si primeste paine".

Imaginile socante cu micul Wang aproape inghetat:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies