Cum arata corpul femeii perfecte in viziunea doamnelor vs cum arata el in viziunea barbatilor. Diferenta e incredibila

Cum arata corpul femeii perfecte in viziunea doamnelor vs cum arata el in viziunea barbatilor. Diferenta e incredibila
Data: 25 Martie 2017
Un brand britanic de lenjerie intima a realizat un studiu in care le-a provocat pe doamne sa-si imagineze corpul femeii perfecte. Apoi, i-a rugat si pe domni sa faca acelasi lucru. Diferentele dintre cele doua perspective sunt cu adevarat impresionante.

In viziunea doamnelor si domnisoarelor, femeia perfecta trebuie sa aiba chipul Carei Delevingne, parul Ducesei de Cambridge si bustul lui Jennifer Aniston.

Abdomenul ar trebui sa semene cu al lui Gwyneth Paltrow, iar soldurile cu ale Emmei Watson. Nu in ultimul rand, pentru a obtine corpul feminin perfect, reprezentantele sexului frumos cred ca o persoana ar trebui sa aiba picioarele modelului Elle Macpherson. Pe scurt, femeia perfecta trebuie sa fie inalta, foarte slaba, cu solduri mici, abdomen plat si sani generosi.

Viziunea domnilor este complet diferita insa. Mai exact, chipul ideal, cel al lui Megan Fox, incadrat de parul lui Scarlett Johansson, ar crea o doamna 100% fotogenica. In plus, pentru a obtine femeia perfecta, ar fi nevoie de sanii lui Kim Kardashian, abdomenul lui Michelle Keegan si soldurile lui Kelly Brook.

In final, picioarele lui Rosie-Huntington Whiteley ar completa aceasta silueta fara cusur.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO