Cum arată Daciana Sârbu la 46 de ani. Cu ce se ocupă de când a renunțat la politică

Cum arată Daciana Sârbu la 46 de ani. Cu ce se ocupă de când a renunțat la politică
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Februarie 2023
Data actualizare: 02 Februarie 2023
Daciana Sârbu e născută în aceeași zi cu Mihai Eminescu, 15 ianuarie. Fosta europarlamentară, care și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni și familie, a împlinit 46 de ani.

A renunțat la ținutele office și la cariera politică pentru a se dedica familiei. Daciana Sârbu a adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament, iar acum crește trei copii, împreună cu soțul ei, Victor Ponta.

La 46 de ani, Daciana Sârbu spune că există lucruri mai importante decât politica, cărora le acordă mai mult timp decât oricând.

O mare parte din viața mea este ocupată de familie, cărora (sic!) încerc să mă dedic cât de mult posibil. Fac asta cel mai ușor atunci când mă deconectez de la celelalte roluri pe care le trăiesc și așa reușim să petrecem timp de calitate împreună”, scrie soția lui Victor Ponta pe blogul personal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

De câțiva ani administrează o afacere cu prăjituri, care s-a extins în mai multe orașe din țară.

Acum nu o să mint, afacerea aceasta s-a născut într-o perioadă destul de grea din viața noastră și, pentru mine, s-a transformat într-un refugiu. Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că nu mă mai pot împărți în atât de multe locuri (mamă, soție, politician, femeie de afaceri, activistă) și să le fac pe toate cu brio. 

Motiv pentru care am ales să le iau pe rând. Am deschis MaraMura, am ieșit din scena politică și m-am înscris la două școli renumite de cofetărie de la Paris – Le Cordon Bleu și la Școala de Înalte Studii Gastronomice”, mai spune fosta membră a Parlamentului European.

Fotografii: @daciana/Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!