Cum arata de fapt corpul unei femei. Un proiect foto, diferit de tot ceea ce vezi in reviste, face senzatie pe internet

Cum arata de fapt corpul unei femei. Un proiect foto, diferit de tot ceea ce vezi in reviste, face senzatie pe internet
Citeste mai mult despre: proiect foto, corp, femei, internet, reviste,
Data publicarii: 17 Mai 2017
Data actualizare: 17 Mai 2017
In societatea actuala, stereotipurile par sa guverneze totul. Oamenii au tendinta de a judeca prin prizma lor si de a pune etichete, pe care cu greu sunt convinsi sa le schimbe.

Un proiect foto inedit vine in ajutorul femeilor obisnuite, femeilor care sunt mame, care nu se incadreaza in standardele de frumusete promovate de mass-media.

Amy D. Herman este initiatoarea acestui proiect inedit, intitulat "Underneath We Are Women". Fotograful de origine australiana si-a propus "sa educe" masele aducand in prim plan 100 de femei, 100 de trupuri si 100 de povesti. Artista spera ca initiativa sa va contribui la eliminarea stereotipurilor si prejudecatilor si ii va convinde pe oameni sa accepte diversitatea. 

Citeste si: Ce a facut o mama cand a aflat ca fetita sa de 6 ani urmeaza sa ramana fara vedere. Decizia ei a cucerit internetul

Albumul de fotografii gandit de Amy D. Herman isi propune sa fie unul onest, lipsit de modificari si efecte facute in Photoshop, scrie Bored Panda. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care intregul proiect s-ar putea bucura de un real succes. 

Vezi si tu mai jos o serie de imagini care demonstreaza ca frumusetea este un concept relativ si ca un zambet sincer face mai mult decat o mie de cuvinte: VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies