Cum arată fiica lui Boris Becker. Are 19 ani și este model

Cum arată fiica lui Boris Becker. Are 19 ani și este model
Boris Becker
Citeste mai mult despre: Boris Becker, fiica,
Data: 02 August 2019
Anna este fiica lui Boris Becker și a fostei partenere a acestuia, Angela Ermakova, care a fost în tinerețe model. 

Acum, Anna merge pe urmele mamei sale și își dorește o carieră în modelling. Recent, tânăra de 19 ani și mama ei, Angela Ermakova, au apărut împreună pe covorul roșu, la o petrecere în Palma, Spania. 

Citește și: Fiica lui Johnny Depp, în București! Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se bucură de zilele în România

Cele două modele au optat amândouă pentru rochii roșii, care le-a pus silueta în valoare. 

Anna a devenit celebră încă înainte de a se naște. Aceasta este rezultatul unei nopți de pasiune între mama sa, Angela, și faimosul jucător de tenis, Boris Becker, într-un restaurant Nobu din Londra. 

Aventura celor doi și publicitatea intensă de care a avut parte ulterior au contribuit la destrămarea căsniciei dintre Boris Becker și nemțoaica Barbara Feltus. 

Fostul jucător de tenis are din mariajul cu Barbara, doi copii, Noah (22 de ani) și Elias (18 ani). De asemenea, are un fiu de cinci ani, Amadeus, de la fosta sa soție, Lilly, cu care este în ”ultimele stagii” ale divorțului după despărțirea din 2018. 

După bătălia legală din 2007, Boris Becker a obținut custodie comună pentru Anna, dar acum se pare că fostul sportiv și Angela Ermakova se înțeleg foarte bine. 

În 2015, jucătorul de tenis a vorbit în cartea sa autobiografică despre Anna și mama sa, dezvăluind că încă regretă situația și faptul că fiica sa a avut o viața dificilă încă de la început.

”M-am simțit trist și rușinat de ceea ce s-a întâmplat și de felul în care familia me s-a destrămat. Acum, eu, Anna și mama ei ne înțelegem bine, ca o familie. Nu o văd pe Anna pe cât de mult mi-aș dori, dar ea și mama ea se străduiesc ca noi trei să avem o relație normală”. 

Foto>Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry

FULLSCREEN
Cum arată fiica lui Boris Becker. Are 19 ani și este model
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO