Cum arată fiul de 18 ani al lui Harrison Ford și al Calistei Flockhart

Cum arată fiul de 18 ani al lui Harrison Ford și al Calistei Flockhart
Citeste mai mult despre: Harrison Ford, Calista Flockhart, copil,
Data: 17 Iunie 2019
Liam Flockhart, fiul adoptat al actriței Calista Flockhart, a împlinit de curând 18 ani.

Calista, celebră pentru rolul din serialele ”Ally McBeal”,  ”Brothers & Sisters” și, mai recent, ”Supergirl”, l-a înfiat pe Liam în 2001, pe când ea avea 36 de ani, iar el - mai puțin de un an de zile. 

Citește și: Harrison Ford, una dintre legendele Hollywood-ului: faptele prin care a castigat respectul si admiratia publicului

Când a anunțat adopția, Calista a declarat pentru ABC News: ”Întotdeauna mi-am dorit să adopt un copil și sunt fericită că am fost binecuvântată cu un fiu sănătos și frumos. Sunt extrem de încântată”. La acel moment, Calista mărturisea că încă speră să poată avea și un copil biologic într-o bună zi.

Când l-a adoptat pe Liam, Calista Flockhart lucra pentru producția ”Ally McBeal” și a avut parte de tot sprijinul producătorilor pentru a putea intra în rolul de mamă. ”Mă simt extrem de norocoasă și recunoscătoare că lucrez pentru o asemenea companie care oferă tot felul de facilități pentru femeile cu copii, permițându-mi să petrec timp alături de fiul meu în timp ce muncesc”, declara ea. 

Deși Liam a crescut pe platourile de filmare și în ciuda faptului că ambii săi părinți sunt celebri, acesta a avut parte de o copilărie și adolescență normală. Tânărul nu deține un cont pe Instagram și nimeni nu știe cine este iubita acestuia. 

Harrison Ford, soțul Calistei Flockhart, are o avere estimată la 340 milioane de dolari, în timp ce actrița din ”Ally McBeal” se bucură de 24 milioane de dolari. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Cum arată fiul de 18 ani al lui Harrison Ford și al Calistei Flockhart
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO