Cine este fotbalistul refuzat de aceasta bomba sexy! Nu i-a dat nicio sansa desi e un super "atacant" - FOTO

Cine este fotbalistul refuzat de aceasta bomba sexy! Nu i-a dat nicio sansa desi e un super  atacant  - FOTO
Data publicarii: 17 Mai 2018
Data actualizare: 07 August 2020
Fotbalistii au de obicei succes la femei, uneori insa lucrurile nu ies asa cum isi doresc.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari playboy din fotbal. Acesta a avut o serie "spectaculoasa" de cuceriri insa nu de fiecare data lucrurile au iesit asa cum si-a dorit.

Dupa ce s-a despartit de Irina Shayk dupa o relatie de mai multi ani, Ronaldo a incerca sa o cucereasca pe Liliana Ermak, o alta rusoaica cu forme apetisante. Aceasta din urma l-a refuzat insa, tocmai din cauza relatiei pe care Ronaldo o avusese cu Irina.

Liliana e un fotomodel de succes ce sta in Miami, oras pe care Ronaldo il viziteaza des in vacante, insa lucrurile intre ei nu au evoluat. Ronaldo a asaltat-o pe rusoaica pe Instagram cu tot felul de mesaje, insa aceasta a refuzat de fiecare data avansurile.


 

Часто попадаются статьи о том, что полезно спать голышом. Вот одна из них: "Совсем недавно, инициативная группа ученых из США выяснила, что спать без одежды в прохладном помещении полезно! Это поможет не только сбросить лишний вес, но и улучшить собственное самочувствие, при снижении температуры тела коричневый жир имеет свойство разрушаться, что приводит к выбросу тепла и снижению веса. ???? А в чем предпочитаете спать Вы? #gn

A post shared by Blogger|Mother|Wife|Model (@lilyermak) on 

Everyone sees the world in one's own way☝️

A post shared by Blogger|Mother|Wife|Model (@lilyermak) on


 VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies