Cum arată fotografia care i-a înnebunit pe fanii lui Jennifer Aniston: ”Sper că Brad Pitt ți-a dat rochia jos”

Cum arată fotografia care i-a înnebunit pe fanii lui Jennifer Aniston: Sper că Brad Pitt ți-a dat rochia jos
Data publicarii: 21 Ianuarie 2020
Data actualizare: 25 Ianuarie 2020
O poză “de a doua zi” de pe Instagram i-a entuziasmat pe fanii lui Jennifer Aniston. Fotografia, postată de vedetă pe contul personal prezintă rochia purtată la premiile SAG, lăsată neglijent lângă sandalele rafinate și lângă trofeul primit.
Venită în contextul în care Jennifer a fost surpinsă alături de Brad Pitt la premiile SAG, poza a primit o mulțime de like-uri și comentarii speciale, de genul: ”Sper că Brad Pitt ți-a dat rochia jos.”

La decernarea premiilor, Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost fotografiați împreună, zâmbind, glumind, fericiți că se află acolo. Însă punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind capturat de fotografi. În foarte scurt timp, imaginea s-a viralizat.
 
Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului. Mai ales că cei doi s-au revăzut și în preajma sărbătorilor, când Jennifer a dat o petrecere de Crăciun. 


Urmărește cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează! SAG Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood. Așteptările sunt ca nominalizaţii SAG Awards să primească și multe voturi de la membrii Academiei de film americane, organizaţia care înmânează premiile Oscar.


FOTO: INSTAGRAM JENNIFER ANISTON 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies