Cum arată garda de corp a lui Meghan Markle. Este o blondă înaltă și dură

Cum arată garda de corp a lui Meghan Markle. Este o blondă înaltă și dură
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, bodyguard,
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
Meghan și Harry sunt păziți permanent de o femeie bodyguard, care lucrează pentru cuplul regal de câteva luni.

Conform Daily Mail, femeia bodyguard va fi prezentă la toate cele 76 de angajamente la care Ducele și Ducesa de Sussex vor participa de-a lungul turneului regal prin Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă.

Citește și: Asemănarea dintre Diana, Kate și Meghan pe care nu ai observat-o până acum

Blonda, care are funcție de inspector, l-a înlocuit pe șeful bodyguarzilor prințului Harry, sergentul Bill Renshaw, când acesta a ieșit la pensie, după 30 de ani în slujba familiei regale. 

Numele gărzii de corp a lui Meghan nu a fost dezvăluit presei, însă aceasta a primit foarte multă atenție în ultimele zile, când Ducesa de Sussex, aflată la un angajament solo în Fiji, a fost scoasă de la eveniment după doar 8 minute, din ”motive de securitate”. 

Conform CNN, Ducesa de Sussex trebuia să viziteze o piață din Suva, capitala insulei Fiji, doar că mulțimea s-a strâns în număr mai mare decât se aproximase, ceea ce a determinat-o pe garda ei personală de corp să ia decizia de a o scoate de la eveniment. Palatul Kensington a confirmat, de asemenea, că ”problemele cu abordarea mulțimii” au fost cauza retragerii lui Meghan în grabă.

 

Meghan nu este singura din familia regală care are o femeie drept gardă de corp. Kate Middleton are o relație apropiată cu Emma Probert, care este bodyguard-ul ei de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies