Cum arată în prezent copiii din clipul viral "Charlie bit my finger". Cei doi au câștigat milioane de pe urma faimosului video

Cum arată în prezent copiii din clipul viral Charlie bit my finger . Cei doi au câștigat milioane de pe urma faimosului video
Citeste mai mult despre: charlie bit my finger, clip viral,
Data publicarii: 18 Ianuarie 2023
Data actualizare: 18 Ianuarie 2023
Au trecut 16 ani de la publicarea celebrului videoclip intitulat "Charlie bit my finger", în care un băiețel de 3 ani este mușcat de fratele său mai mic de deget. Iar acum, cei doi frați au ajuns milionari de pe urma Youtube-ului.

Clipul "Charlie bit my finger" s-a aflat timp de mulți ani în topul celor mai vizionate videoclipuri de pe Youtube. În cele 56 de secunde ale clipului, apar doi frați pe nume Harry și Charlie, iar unul este mușcat de deget de celălalt. Deși a fost urcat pe platformă cu scopul de a fi văzut de rude și prieteni, videoclipul a devenit viral la scurt timp, aducând faima celor doi frați.

16 ani mai tărziu, ambii băieți sunt adolescenți, au doi frați mai mici și se bucură de beneficiile aduse de faimosul clip din copilărie. Datorită milioanelor de vizualizări, familia băieților a primit o sumă generoasa de bani, care le-a permis să le asigure celor patru copii o viață lipsită de griji.

În prezent clipul "Charlie bit my finger" nu se mai află pe Youtube

Cu mai mult de 880 de milioane de vizualizări, clipul original a dispărut de pe Youtube, deși încă pot fi vizionate alte versiuni ale acestuia.

Acest lucru se datorează faptului că familia Davies-Carr a decis să scoată la licitație clipul ca un "NFT", un fel de activ digital care acționează că un "copyright" asupra unui videoclip, meme, ilustrație sau tweet original.

Clipul a fost scos la vânzare pentru 538.000 de lire sterline în luna iunie a anului trecut, licitația fiind câștigată de un ofertant anonim numit "3fmusic", care deține acum toate drepturile asupra clipului.

Sursă foto: Youtube
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!