Cum arăta înainte de a-și acoperi corpul cu tatuaje o femeie din Polonia

Cum arăta înainte de a-și acoperi corpul cu tatuaje o femeie din Polonia
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 Iunie 2022
Data actualizare: 03 Iunie 2022
Adrianna Eisenbach are 96,05% din suprafața corpului acoperită de tatuaje. Femeia de 52 de ani, originară din Polonia, a șocat pe toată lumea când a distribuit pe rețelele sociale fotografii din trecut, când nu avea pielea acoperită de desene.   . 

Adrianna Eisenbach a cunoscut faima în țara ei, după ce a apărut într-un show TV din Polonia. Presa o mai numește și „regina scandalului”. Ea a decis să-și acopere corpul cu tatuaje după ce a divorțat de soțul ei, după 25 de ani de căsnicie. Principalul motiv al separării a fost faptul că soțul îi cerea să stea doar în casă și să aibă grijă de familie. 

„Am avut grijă de soțul meu și de fiii mei de-a lungul întregii mele căsnicii... Spălatul zilnic, curățenia, gătitul, coacerea de prăjiturii. Când copiii au crescut, am vrut să merg la muncă. Soțul nu a fost încântat. Atunci relația s-a destrămat”, a declarat Adrianna pentru Gazeta Wroclawska.

Într-o postare pe Instagram, ea arată o fotografie cu ea în bikini, de pe vremea când nu avea tatuaje. A spus că este o imagine din 2017 și a comparat-o cu o fotografie cu ea din 2020.

„Am 160 cm înălțime, cântăresc aproximativ 50 de kilograme și nu cred că am cântărit vreodată mai mult, dar am visat la tatuaje”, a spus ea.

Femeia spune că întrebarea pe care o primește cel mai des este: Cât au costat-o tatuajele și dacă a simțit durere. 

„Cât a costat să-mi tatuez întregul corp... nici măcar nu știu și nici nu vreau să știu”, a răspuns ea potrivit dailystar.co.uk. Ea crede că prin această schimbare își trăiește a doua tinerețe. 


 

Sursă foto: Instagram/ Adrianna Eisenbach

Vezi și: Cum să devii viral pe TikTok

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!