Cum arăta înainte de a-și acoperi corpul cu tatuaje o femeie din Polonia

Cum arăta înainte de a-și acoperi corpul cu tatuaje o femeie din Polonia
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 Iunie 2022
Data actualizare: 03 Iunie 2022
Adrianna Eisenbach are 96,05% din suprafața corpului acoperită de tatuaje. Femeia de 52 de ani, originară din Polonia, a șocat pe toată lumea când a distribuit pe rețelele sociale fotografii din trecut, când nu avea pielea acoperită de desene.   . 

Adrianna Eisenbach a cunoscut faima în țara ei, după ce a apărut într-un show TV din Polonia. Presa o mai numește și „regina scandalului”. Ea a decis să-și acopere corpul cu tatuaje după ce a divorțat de soțul ei, după 25 de ani de căsnicie. Principalul motiv al separării a fost faptul că soțul îi cerea să stea doar în casă și să aibă grijă de familie. 

„Am avut grijă de soțul meu și de fiii mei de-a lungul întregii mele căsnicii... Spălatul zilnic, curățenia, gătitul, coacerea de prăjiturii. Când copiii au crescut, am vrut să merg la muncă. Soțul nu a fost încântat. Atunci relația s-a destrămat”, a declarat Adrianna pentru Gazeta Wroclawska.

Într-o postare pe Instagram, ea arată o fotografie cu ea în bikini, de pe vremea când nu avea tatuaje. A spus că este o imagine din 2017 și a comparat-o cu o fotografie cu ea din 2020.

„Am 160 cm înălțime, cântăresc aproximativ 50 de kilograme și nu cred că am cântărit vreodată mai mult, dar am visat la tatuaje”, a spus ea.

Femeia spune că întrebarea pe care o primește cel mai des este: Cât au costat-o tatuajele și dacă a simțit durere. 

„Cât a costat să-mi tatuez întregul corp... nici măcar nu știu și nici nu vreau să știu”, a răspuns ea potrivit dailystar.co.uk. Ea crede că prin această schimbare își trăiește a doua tinerețe. 


 

Sursă foto: Instagram/ Adrianna Eisenbach

Vezi și: Cum să devii viral pe TikTok

 


 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies