Cum arată interiorul celei mai scumpe case din lume. Imagini spectaculoase din reședința numită “The One”

Cum arată interiorul celei mai scumpe case din lume. Imagini spectaculoase din reședința numită  The One
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Aprilie 2021
Data actualizare: 15 Aprilie 2021
Este pe piața imobiliară la fabuloasa sumă de 500 de milioane de dolari și este considerată cea mai scumpă casă din lume la ora actuală, potrivit Daily Star.   

“The One”, căci așa a fost botezată de proprietarul ei, producătorul de film Nile Niami, are nu mai puțin de 20 de dormitoare, o pistă de alergare, patru piste de bowling, un club de noapte și două crame. 

Producătorul Nile Niami este proprietarul vilei din Bel Air (Foto: Getty Images)

Domeniul impresionat are o priveliște care îți taie răsuflarea și se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. "The One" este cea mai scumpă proprietate care a fost vreodată listată pe piața imobiliară din SUA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nile Niami (@nileniami)

Proprietatea este situată în cartierul miliardarilor Bel Air, din Los Angeles. “The One” are o piscină de dimensiuni olimpice și alte cinci bazine de înot cu dimensiuni mai mici. Poate vă întrebați câte băi poate avea o casă cu 20 de dormitoare. “The One” are nu mai puțin de 30 de băi și o sală uriașă de cinema, scrie Daily Star. 

Mai multe cu vila poze în galeria foto de mai jos

Nile Niami, cel care a scos-o la vânzare, l-a primit în interiorul vilei sale pe producătorul muzical și youtuber-ul Michaeal Blakey. Acesta a făcut un tur al locuinței impresionante și a postat clipurile pe canalul său de Youtube. 

Întrebat dacă prețul pe care-l cere nu este unul exagerat, Nile a răspuns: “Când ai ceva la fel de rar ca Mona Lisa, poți cere oricât vrei.” Se pare totuși că proprietarul a revenit asupra prețului de 500 de milioane de dolari. Pe un site de profil din America, locuința este scoasă la vânzare pentru suma de 350 de milioane de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Nile Niami/ Capturi Youtube

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FULLSCREEN
Cum arată interiorul celei mai scumpe case din lume. Imagini spectaculoase din reședința numită “The One”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies