Cum arată interiorul yacht-ului de 180 de milioane de dolari pe care își petrec vacanța Beyonce și Jay-Z 

Cum arată interiorul yacht-ului de 180 de milioane de dolari pe care își petrec vacanța Beyonce și Jay-Z
Citeste mai mult despre: Jay Z, ambarcatiuni de lux, Beyonce,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 August 2019
Data actualizare: 05 August 2019
Cei doi, care au o avere de 350 de milioane de dolari,  și-au petrecut în trecut vacanța pe Kismet, yacht-ul preferat al vedetelor, a cărui valoare pe piața ambarcațiunilor de lux sare de 180 de milioane de dolari. 

Yacht-ul, botezat Kismet, nu le aparține celor doi, ci miliardarului american de origine pakistaneză Shahid Khan, care îl închiriază vedetelor contra sumei de de 1.4 milioane de dolari / sătptămână.

Daily Mail scrie că finisajele din interiorul yacht-ului poartă semnătura lui Reymond Langton, un designer foarte cunoscut, care are la activ foarte multe premii pe zona de design interior. La polul opus, exteriorul celebrei ambarcațiuni de lux a fost creat de Espen Oeino, un arhitect naval și designer la fel de cunoscut ca Langton.

Kismet nu e degeaba popular în lumea vedetelor de peste Ocean. El e dotat, printre altele, și cu un salon de înfrumusețare, cu teren de baschet, heliport, lift interior, mai multe săli de cinema și diverse săli de conferințe.

Proprietarul său, Shahid Khan, e unul dintre miliardarii ,,din umbră", așa cum îi numește adesea presa de business din Statele Unite. Cu alte cuvinte, e unul dintre miliardarii cărora nu le place atenția presei, așa că nu are un profil public prea proeminent. În ultima vreme, însă, spre el a ținut paginile ziarelor după ce presa a aflat că e posibil să fie în negocieri pentru a cumpăra Stadionul Wembely. 

Nu e de mirare, deci, că Beyonce și Jay-Z au vrut să închirieze yacht-ul lui Khan pentru vacanța lor din Italia. Potivit Daily Mail, cei doi au încasat doar anul trecut 147 milioane de dolari din concerte și alte businessuri conexe, așa că tariful de 1.4 de milioane de dolari săptămânal nu a fost, probabil, prea piperat.

Descrierea de pe site-ul oficial a yacht-ului spune totul: ,,Kismet e unul dintre cele mai mari și sofisticate yacht-uri din lume și alegerea ideală pentru cei care doresc să experimenteze o vacanță premium.”


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies