Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”

Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: De atunci, evit relațiile serioase
Citeste mai mult despre: Keanu Reeves, iubita,
Data publicarii: 16 Iulie 2019
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, renumit atât pentru talentul său, dar și pentru dramele teribile din viața sa personală. 

Actorul canadian duce o viață modestă, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai importante staruri de la Hollywood, cu o avere apreciabilă. Acesta trăiește într-un apartament micuț, conduce o mașină Honda și, de multe ori, este zărit călătorind cu metroul, ca o persoană obișnuită.

În urma trilogiei de succes ”Matrix”, al cărei protagonist a fost, acesta a câștigat 144 de milioane de dolari. Pentru că nu crede că lucrurile materiale te fac fericit, acesta și-a donat o mare parte din bani, mai precis suma de 80 de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves (FANPAGE!) (@keanureeves_fan) on

 

Cât privește viața personală, aceasta a fost marcată de o întâmplare tragică, care a avut loc acum aproape 20 de ani. Povestea a fost spusă, pe scurt, chiar de actorul originar din Canada: ”În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moarte ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii”, mărturisește Keanu Reeves.

După moartea tragică a fostei sale iubite, Reeves nu s-a căsătorit niciodată și a încetat să-și mai caute sufletul pereche, consemnează uproxx.com. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 years gone, how can this be?#jennifersyme

A post shared by @ ratchetrn6 on

Jennifer Syme, care era, la rândul actriță, avea 28 de ani când a murit. În seara de 1 aprilie 2001, aceasta a fost invitată la o petrecere, în casa lui artistului Marilyn Manson. Câteva ore mai târziu, Jennifer intra cu mașina ei Jeep Grand Cherokee într-un șir de autovehicule parcate pe bulevardul Cahuenga din Los Angeles. Impactul i-a fost fatal. Mai târziu, mama ei l-a dat în judecată pe Marilyn Manson pentru că i-a oferit lui Jennifer ”cantități variate de substanțe ilegale și pentru că a îndemnat-o pe Syme să conducă vehicule în condiții improprii”.

În același an, regizorul David Lynch a dedicat filmul ”Mulholland Drive” memoriei actriței Jennifer Syme.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies