Cum arată Jack Nicholson acum. Motivul pentru care a renunțat la actorie

Cum arată Jack Nicholson acum. Motivul pentru care a renunțat la actorie
Citeste mai mult despre: Jack Nicholson, 81 de ani, ultimul film,
Data: 23 Ianuarie 2019
Este considerat unul dintre cei mai buni actori din istorie, a apărut în unele dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile, însă acum se mai știu foarte puține lucruri despre legenda Hollywood-ului Jack Nicholson.

Actorul, care a ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, s-a retras din viața publică și nu a mai accceptat niciun rol din 2010.

Citește și

Citește și: 25 de vedete de la Hollywood, înainte să ajungă celebre! FOTO

Din păcate, motivul pentru care acesta nu mai joacă în filme este, conform apropiaților, pierderile de memorie de care suferă.

Cu roluri în 66 de filme, un record de 12 nominalizări la Oscar și trei statuete (pentru cel mai bun actor principal în 1976, cu One Flew Over the Cuckoo's Nest, și în 1998, pentru As Good As It Gets, și pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, în 1984, cu Terms of Endearment), cariera lui Jack Nicholson este cel puțin impresionantă.

”Este un motiv simplu în spatele decizie de a se retrage - pierderea memoriei”, a declarat o sursă pentru Radar, acum ceva vreme. ”Sincer, Jack are probleme cu memoria și nu își mai poate aminti replicile pentru film”.

În trecut, Jack Nicholson a mărturisit că plănuiește să se retragă la un moment dat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossipgirl⚡️ (@_daily_gossip_girl_) on

„Dacă bărbații ar fi cinstiți, ar recunoaște că tot ceea ce fac este pentru a avea șansa să întâlnească femei. Au fost momente în viața mea când m-am simțit irezistibil în fața femeilor. Nu mai sunt în acea stare acum, ceea ce mă întristează”.

Din 2010, de când a apărut în ultimul său film, ”How Do You Know”, Jack Nicholson se bucură de o viață mult mai relaxată, având pictura drept hobby.

Foto; Getty, Instagram

Vezi și: Adi Nartea, actorul principal din serialul "VLAD", ne-a vizitat astăzi împreună cu familia


FULLSCREEN
Cum arată Jack Nicholson acum. Motivul pentru care a renunțat la actorie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies