Cum arată Kristanna Loken la 17 ani de la apariția în Terminator 3. A divorțat de soț și a devenit mamă

Cum arată Kristanna Loken la 17 ani de la apariția în Terminator 3. A divorțat de soț și a devenit mamă
Kristanna Loken în Terminator 3. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Mai 2020
Kristanna Loken (40 de ani) a dat lovitura când a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, însă după acel film n-a mai prins roluri mari.

Terminator 3: Supremația roboților a fost cel mai mare film în care a jucat Kristanna Loken. Pentru acel rol, în care abia a rostit câteva replici, a primit un salariu de câteva milioane de dolari, dar și o nominalizare la MTV Movie Award – cel mai sexy personaj feminin.

Citește și

La 17 ani de la lasarea filmului, Kristanna Loken nu mai are acea agresivitate în priviri pe care o știm de pe marile ecrane. Are un băiat un vârstă de 4 ani, pe care l-a botezat Thor, cu actualul ei iubit, Jonathan Bates. Deocamdată, nici vorbă de nuntă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristanna Loken (@ksloken) on


Ea a mai fost căsătorită o dată, între 2008 și 2009, cu actorul canadian Noah Danby, însă relația lor s-a destrămat rapid. Imediat după divorț a început să aibă relații și cu bărbați și cu femei. Printre iubitele sale celebre se numără Michelle Rodriguez (Letty Ortiz din Fast and Furious), Pink și Chrissie Carnell (actriță).

A intrat în afaceri când și-a deschis un magazin online. Aici vinde produse de îngrijire personală și îmbrăcăminte ale unor branduri cunoscute.

În ciuda unei cariere slăbuțe în cinematografie, Kristanna Loken a jucat în multe seriale. Unul dintre cele mai populare este Armă mortală (Lethal Weapon), creat de Mathew Miller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristanna Loken (@ksloken) on


În august 2019, Loken s-a reîntâlnit cu Arnold Schwarzenegger la evenimentul Comic Con din San Jose, California. Cei doi au depănat amintiri de pe vremea filmărilor, unde, spunea ea, s-a amuzat copios.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/@ksloken

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Cum arată Kristanna Loken la 17 ani de la apariția în Terminator 3
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies