Cum arată, la 58 de ani, Gabrielle Carteris, ”tocilara” din ”Beverly Hills 90210”

Cum arată, la 58 de ani, Gabrielle Carteris, tocilara din Beverly Hills 90210
Data publicarii: 22 Martie 2019
Data actualizare: 24 Martie 2019
La 29 de ani, Gabrielle Carteris a fost una dintre cele mai în vârstă actrițe alese pentru a interpreta o adolescentă de 16 ani, în serialul din ”Beverly Hills 90210”.

Gabrielle, care a intrat în pielea tocilarei Andrea Zuckerman, cea îndrăgostită orbește de Brandon, personajul lui Jason Priestley, a ieșit din serial în 1995, pentru a fi gazda propriului talk-show, Gabrielle. În paralel, a avut nenumărate apariții în alte seriale sau filme pentru TV.

 Citește și: Cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210

 

În 2013, Gabrielle Carteris a fost aleasă vicepreședinte executiv după ce SAG (Screen Actors' Guild) și AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) au fuzionat.

Aceasta este căsătorită, din 1992, cu Charles Isaacs, un agent de bursă, și au împreună doi copii. 

Recent, la aflarea veștii că Luke Perry, fostul ei coleg de serial, a murit, Gabriella a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoționant. ”Dragă Luke - sunt distrusă și fără cuvinte. Tu, prien drag, ai fost un suflet neînfricat și ți-ai marcat trecerea. Fii binecuvântat”.

Înainte de moartea neașteptată a lui Perry, cinci dintre actorii originali anunțaseră că își vor relua rolurile, după 30 de ani, într-o nouă versiune a serialului ”Beverly Hills 90210”.

Foto: Getty

Ce se întâmplă în această seară în serialul VLAD de la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!