Cum arată locul unde a fost realizat roverul Perseverence, care a ajuns pe Marte? Imagini speciale din laboratoarele NASA

Cum arată locul unde a fost realizat roverul Perseverence, care a ajuns pe Marte? Imagini speciale din laboratoarele NASA
Citeste mai mult despre: NASA, imagini, Marte, Perseverance,
Data publicarii: 25 Februarie 2021
Data actualizare: 25 Februarie 2021
Fotografiile publicate de NASA cu imagini panoramice spectaculoase ale zonei de pe planeta Marte unde a aterizat roverul Perseverance au făcut înconjurul lumii. 

Dar cum a fost construit roverul care a dus omenirea mai departe? Mult mai departe? În fotografia de mai jos este surprins un moment din laboratoarele NASA unde a fost construit Perseverence. Poza este făcută în Jet Propulsion Laboratory de la NASA. Pentru lansarea la timp, echipa care a lucrat la noul rover a trebuit să lupte împotriva obstacolelor chinuitoare și a unei pandemii globale.


Mai multe imagini exclusive vedeți în documentarul Construit pentru Marte: Roverul Perseverance, difuzat pe 27 februarie, de la ora 20:00, pe National Geographic.Acest program special de două ore pune în lumină rolul esențial, dar puțin cunoscut, al tehnicienilor de zbor – mecanici, mașiniști și alți lucrători direcți cărora le este încredințată sarcina deosebit de importantă de a transforma în realitate obiectivele oamenilor de știință și planurile inginerilor, cu echipamente unice construite pentru Marte.


 

In mintea celor mai periculoși infractori

Interviu cu Mariana Van Zeller, jurnalista care arată cum funcționează piața neagră-EXCLUSIV PRO TV PLUS


FOTO: SHUTTERSTOCK/NATIOANL GEOGRAPHIC

FULLSCREEN
perseverence
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies