Cum arată logodnica lui Joker. Rooney Mara a devenit vegană în semn de protest față de uciderea animalelor

Cum arată logodnica lui Joker. Rooney Mara a devenit vegană în semn de protest față de uciderea animalelor
Joaquin Phoenix este un candidat serios la Oscar pentru interpretarea din Joker. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Octombrie 2019
Data actualizare: 29 Octombrie 2019
Cel mai în vogă actor în acest moment, Joaquin Phoenix, este în cursa pentru primul său premiu Oscar datorită prestației din filmul Joker. O parte a succesului său se datorează unei femei pe care a cunoscut-o în 2013, pe platourile de filmare.

Rooney Mara (34 de ani) este logodnica lui Joaquin Phoenix din 2016. Cei doi s-au cunoscut în 2013 pe platourile de filmare ale peliculei Her. La scurt timp și-au dat seama că sunt suflete-pereche, care au mai multe lucuri în comun decât multe alte cupluri de la Hollywood.

Pe lângă cariera în cinematografie, cel mai important lucru care i-a legat este dragostea pentru animale. Vegan declarat de circa 40 de ani, Joaquin Phoenix a inspirat-o și logodnica lui să renunțe la o alimentație bazată pe carne, lactate și ouă. 

Actrița din Fata cu un dragon tatuat a devenit un susținător al drepturilor animalelor și un avocat al stilului alimentar vegan.  

FOTO: Getty Images

La începutul acestui an, cei doi au participat la un marș în West Hollywood, la care au adus animale decedate. Mesajul lor a fost unul împotriva industriei modei și industriei alimentare, în numele cărora sunt ucise trilioane de animale anual.

Joker, vegan de 40 de ani

Actorul care joacă în Joker a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Collider că a devenit vegan încă din copilărie. Joaquin Phoenix a explicat că a fost martorul unui eveniment revelator în timpul unei partide de pescuit, la care a participat cu familia lui.

Ei prindeau pește și, cred, pentru a-i ameți îi loveau de marginea bărcii. Am avut o reacție profundă. Am simțit că era injust. Nu eram doar eu, erau și frații mei, toți frații mei, cu excepția celei mici, Summer, care nu era născută. Nu știu cum să explic, dar m-a făcut neîncrezător, supărat și îngrozit de oameni, de umanitate”, a spus Phoenix pentru sursa citată.

Citește și: A râs în nas concurenței. Câți bani a făcut filmul JOKER în weekend-ul de debut pe marile ecrane

Logodnica lui, Rooney Mara, luptă și ea pentru interzicerea folosirii animalelor în industria fashion.

„În moda rapidă poți găsi cizme din piele sintetică care sunt chiar ieftine, însă, chiar dacă lipsite de cruzime față de animale, nu știu cum au fost făcute acele lucruri, ori dacă au fost produse cu cruzime față de oameni”, a spus ea într-un interviu pentru Vogue.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Javier Bardem, profil e celebritate


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies