Cum arată luptătorul WWE Rey Mysterio fără mască

Cum arată luptătorul WWE Rey Mysterio fără mască
Citeste mai mult despre: Rey Mysterio,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Decembrie 2019
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
Rey Mysterio a fost unul dintre cele mai cunoscute vedete din lumea wrestling-ului în ultimii 20 de ani. 

Toată lumea, mai ales fanii WWE, se întreabă cum arată Rey Mysterio fară maștile sale, care l-au făcut celebru în toată lumea. Oscar Gutierrez Rubio alias, Rey Mysterio, s-a născut în anul 1974 și și-a debutat ca luptător profesionist pe când avea 14 ani într-o biserică din Tijuana, Mexic. 

Începând cu anul 1995, a intrat în mai multe comapanii de Wrestling, iar din 2002 până în prezent se află sub contract cu compania WWE. Din cauza accidentărilor suferite pe parcursul anilor, Rey Mysterio în anul 2015 s-a despărțit de WWE, însă din 2018 până prezent a revenit în WWE. 

VEZI GALERIA FOTO CU REY MYSTERIO FĂRĂ MASCĂ

În trecut, Rey Mysterio declara că este îndrăgostit de România și le mulțumește fanilor săi care sunt alături de el mereu. 

"Știi ce, mi-ar plăcea să merg în România să lupt. Mereu sunt pe Twitter sau pe Instagram și am văzut că primesc multe saluturi de la fani din România.

Chiar apreciez foarte mult, vă mulțumesc mult România. Sper să pot veni personal acolo și să lupt pentru voi în ring" , declara Rey Mysterio pentru site-ul www.sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies