Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea? Tânăra a impresionat la majorat

Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea? Tânăra a impresionat la majorat
Data publicarii: 26 Iunie 2021
Data actualizare: 26 Iunie 2021
Melissa Borcea este fata cea mai mare a lui Cristi Borcea, din cei nouă copii ai fostului șef de la Dinamo. 
Tânăra are un frate geamăn, pe Angelo, iar de curând cei doi au sărbătorit majoratul. Și, cum era de așteptat, Melissa a avut o apariție fermecătoare. 

Melissa Borcea a moștenit fizionomia tatălui ei și are ochii lui albaștri și migdalați, ochi cu care Borcea a făcut furori printre femei. Are însă și trăsăturile mamei ei, Mihaela Borcea.


Melissa Borcea este pasionată de călătorii și postează imagini din timpul vacanțelor petrecute peste hotare. Deși e crescută de părinți cu putere financiară, nu a pozat până acum în copil răsfățat și nu a fost implicată în nimic de factură mondenă. 

Potrivit cancan.ro, ziua gemenilor Angelo și Melissa a fost organizată în stil foarte luxos, cu băuturi fine, mâncăruri delicioase și mult dans. Printre artiștii inivitați să întrețină atmosfera s-au numărat Tzancă Uraganu și Vali Vijelie. 

Pentru aniversarea lor, Mihaela Borcea le-a transmis gemenilor ei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:
 
“La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele!
 
Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani… erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut…

Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale.
 
“La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţă mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşţi educat. Ai fost mic, acum eşti înalt.

Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată!!  Azi păşeşţi în viaţa matură şi responsabilă! Îţi urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieţii tale, să ai parte de o viaţă plăcută, cu experienţe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi şi un amalgam de emoţii pozitive. Să ai mereu încredere în ţine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Never give up without a fight! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela și fiului ei.


FOTO: MELISSA BORCEA INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies