Cum arată o divă adevărată. Monica Bellucci, spectaculoasă la Săptămână Modei de la Milano

Cum arată o divă adevărată. Monica Bellucci, spectaculoasă la Săptămână Modei de la Milano
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Septembrie 2019
Data actualizare: 26 Septembrie 2019
Monica Bellucci le-a dat clasa colegelor sale de breaslă mai tinere prin aparițiile sale spectaculoase de la Săptămână Modei de la Milano. În vârstă de 54 de ani, actrița a întors toate privirile cu eleganța sa și stilul impecabil.

O adevărată fashion icon, Monica a avut un loc de onoare în cadrul Milan Fashion Week. Vedeta și-a făcut apariția în public atât la prezentarea noii colecții Dolce & Gabbana, dar și la Dior.

Monica Bellucci le-a eclipsat pe vedetele cu 20-30 de ani mai tinere decât ea la aceste evenimente de fashion. La show-ul Dior toate privirile au fost ațintite asupra ei: aceasta a arătat că o adevărată divă, într-o superbă rochie neagră, prinsă cu o centură lată în talie. Actrița s-a accesorizat cu o pereche de ochelari de soare, cercei rotunzi supradimensionați și un clutch negru.

La prezentarea Dior a fost sexy intron costum alb de inspirație masculina, purtat cu o bluză transparentă, care i-a lăsat sutienul la vedere. 

Monica nu a venit însoțită de iubitul ei Nicolas Lefebvre, un artist francez în vârstă de 36 de ani. Cei doi sunt împreună din 2017, deși au apărut și zvonuri care îi dădeau despărțiți în urmă cu câteva luni. 

Actrița a fost căsătorită de două ori, cu Claudio Carlos Basso, din 1990 până în 1994, și cu Vincent Cassell din 1999 până în 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies