Cum arată singura iubită a lui Zinedine Zidane. Cei doi s-au îndrăgostit pe când aveau 16 ani

Cum arată singura iubită a lui Zinedine Zidane. Cei doi s-au îndrăgostit pe când aveau 16 ani
Citeste mai mult despre: zinedine zidane, sotie,
Data publicarii: 29 Octombrie 2019
Data actualizare: 30 Octombrie 2019
S-au cunoscut la vârsta de 16 ani și, de atunci, sunt împreună.

Véronique și fostul boss de la Real Madrid, Zinedine Zidane, sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani.

Véronique Zidane (fostă Fernandez) s-a născut în Rodez, Franța, din părinți spanioli. Inițial, aceasta a intrat la facultate pentru a studia biologia, dar a renunțat la studii pentru a deveni dansatoare profesionistă, conform www.thesun.co.uk.

L-a cunoscut pe Zinedine în timp ce studia dansul la Cannes, la școala Rosella Hightower. Se întâmpla în anul 1989, când amândoi aveau 16 ani. În cadrul unui interviu, Veronique a mărturisit că le-a luat destul timp până să îndrăznească să vorbească unul cu altul.

Aceștia locuiau într-un imobil în care băieții erau separați de fete, dar după câteva luni, Zinedine i-a spus ”bună” când treceau unul pe lângă celălalt și acela a fost momentul în care au început să vorbească.

Veronique și Zinedine s-au căsătorit cinci ani mai târziu, în 1994, la primăria din Bordeaux. Cuplul are patru băieți, toți aceștia moștenind pasiunea tatălui lor pentru fotbal. 

Cel mai mare este Enzo Alan Zidane Fernandez (23 de ani) și joacă pentru FC Lausanne-Sport. Cel de-al doilea, Luca Zinedine Zidane Fernández are 20 de ani și joacă la Real Madrid. Theo Zidane Fernández (16 ani) este și el fotbalist, iar cel mai mic, Elyaz Zidane Fernández (13 ani), joacă în poziția de mijlocaș la Academia de tineret Real Madrid.


Foto: Getty;, Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Cum arată singura iubită a lui Zinedine Zidane. Cei doi s-au îndrăgostit pe când aveau 16 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies