Pe el il vezi la rubrica Meteo de peste 10 ani, dar stii cum arata sotia lui Florin Busuioc? FOTO

Pe el il vezi la rubrica Meteo de peste 10 ani, dar stii cum arata sotia lui Florin Busuioc? FOTO
Citeste mai mult despre: Florin Busuioc,
Data publicarii: 27 Martie 2014
Data actualizare: 27 Martie 2014
Florin Busuioc este unul dintre cei mai populari si mai indragiti prezentatori meteo  din Romania si, in fiecare dimineata, la Stirile ProTV, ii tine la curent pe telespectatori cu cele mai calde informatii despre vreme.

Prezentatorul este un sot si un tata fericit pentru ca in casa are trei femei pe care le iubeste si le ocroteste cu stie el mai bine.

"Eu sunt un tata foarte grijuliu si sa ajut cat pot sa nu fiu barbatul in casa sa fiu uneori si mama si matusa daca e nevoie", povesteste familistul Florin Busuioc.

Chiar daca pe el il vezi zilnic la rubrica "Meteo" de pe ProTV, de mai bine de 10 ani, Florin Busuioc are o sotie care nu sta nici ea departe de lumina reflectoarelor. Liliana Busuioc, de profesie actrita, este femeia care sta alaturi de "Busu" si care i-a daruit doua fetite: Natalie, de 10 ani, si Catinca, de 5 ani.

Florin Busuioc spune ca, desi prezinta Vremea de peste 10 ani, uneori, vremea il ia chiar si pe el pe nepregatite. “Chiar daca ati putea crede ca am informatii din timp despre ce se intampla cu vremea, de multe ori, ea, care este o superba doamna, are capricii ca orice doamna si face taman cum vrea. Oricati sateliti am trimite pe orbita, oricate instrumente meteorologice si computere ar sta cu ochii pe clima, de foarte multe ori suntem luati pe nepregatite si de aceea am avut intotdeauna o rezerva legata de precizia si siguranta cu care se poate face o prognoza” spune simpaticul prezentator. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies