Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Povestea lor de dragoste durează de 20 de ani

Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Povestea lor de dragoste durează de 20 de ani
Data publicarii: 02 Noiembrie 2020
Data actualizare: 17 Septembrie 2021
Mugur Mihăescu a revenit în atenția publicului recent, când a fost desemnat câștigătorul primei ediții a celui mai secretos show de televiziune, ”Masked Singer Romania”.

Actorul din spatele măștii Corbul este binecunoscut telespectatorilor PRO TV încă de pe vremea când făcea audiențe cu emisiunea ”Vacanța mare”, alături de Radu Pietreanu. De altfel, Mugur Mihăescu este ”responsabil” pentru trecerea în legendă a unor personaje precum Garcea sau Leana. 

Dacă, la TV, Mugur a interpretat-o pe Leana, cea mai zăpăcită nevastă din România (și nu foarte arătoasă), în viața reală, actorul se poate lăuda cu o soție de o frumusețe clasică.

Mugur este alături de Rodica, profesoară de informatică, de peste 20 de ani. Aceștia s-au cunoscut în timpul liceului, au fost colegi de facultate și mai apoi s-au căsătorit. Cei doi au împreună o fiică, Ivona, care a moștenit frumusețea mamei.  

”Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, a declarat actorul pentru haihuin2.ro.

Foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!