Cum arată soția lui Roger Federer. Când s-au cunoscut, ea era logodită cu un arab bogat

Cum arată soția lui Roger Federer. Când s-au cunoscut, ea era logodită cu un arab bogat
Mirka și Roger Federer
Citeste mai mult despre: Roger Federer, sotie,
Data: 15 Iulie 2019
Deși a înregistrat recent victoria cu numărul 1200, Roger Federer susține că cel mai mare câștig al vieții sale este faptul că s-a căsătorit cu iubirea vieții sale. 

Jucătorul de tenis Roger Federer, originar din Elveția, s-a căsătorit cu femeia vieții sale, Mirka, în 2009. Legenda tenisului a topit inimile fanilor din toată lumea cu iubirea față de aceasta. Cei doi nu numai că formează cuplul perfect, dar au împreună și patru copii - două perechi de gemeni adorabili. 

Citește și: Cele mai emoționante fotografii cu Simona Halep de la Wimbledon

În ciuda faptului că soția sa este o fostă jucătoarea de tenis, cei doi nu vorbesc acasă despre acest sport. ”Trebuie să recunosc că nu vorbesc cu Mirka despre tenis. Avem alte lucruri despre care să vorbim, dar îi simt sprijinul în timpul meciurilor pentru că îi recunosc vocea”, a declarat recent Roger Federer, citat de Express.co.uk. ”Mă bucur că Mirka este aici, nimic n-ar fi fost posibil fără ea”, a continuat jucătorul de tenis. 

Mirka Federer, născută Vavrinec, este o fostă jucătoare de tenis care a reușit să atingă locul 76 în 2001, chiar după ce l-a cunoscut pe Roger. Aceasta s-a născut în Slovacia, dar familia ei a emigrat în Elveția când ea avea doi ani. 

La 9 ani, tată ei a dus-o la un turneu de tenis în Germania, unde a cunoscut-o pe Martina Navratilova, care i-a spus că are o constituție atletică și că ar trebui să se apuce de tenis. 

Mai târziu, Navratilova i-a trimis o rachetă și i-a aranjat prima ei lecție de tenis. 

Mirka s-a retras în 2002, în urma unei accidentări la picior. De atunci, Mirka este managerul pe relații publice al lui Federer, intermediind toate aparițiile acestuia în presă. 

Într-un interviu recent, Roger Federer a dezvăluit că faptul că ”a schimbat o tonă de scutece” între meciuri a meritat, pentru că își trăiește ”visul” alături de Mirka (40 de ani). 

Acesta a mai dezvăluit un fapt interesant - nu doarme niciodată fără Mirka alături de el. 

Cei doi s-au cunoscut în 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney. La acea vreme, Mirka era logodită cu un arab bogat, conform revistei Gioia, însă nu a trecut mult până când s-a îndrăgostit de legenda tenisului.  Federer a mărturisit ulterior că primul lor sărut a avut loc în chiar ultima zi a Jocurilor Olimpice din 2000.

În 2009, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în orașul natal al lui Federer, Basel. 

Vezi și: Simona Halep, o campioana de 10

 

FULLSCREEN
Cum arată soția lui Roger Federer. Când s-au cunoscut, ea era logodită cu un arab bogat
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO