Cum arată soția „moșului” Ronnie Wood de la Rolling Stones, care i-a făcut două fete gemene

Cum arată soția moșului Ronnie Wood de la Rolling Stones, care i-a făcut două fete gemene
Ronnie Wood și soția lui, Sally. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Iulie 2019
Data actualizare: 31 Iulie 2019
Componenții trupei Rolling Stones sunt la fel de „verzi” ca și muzica lor. Chitaristul Ronnie Wood parcă înflorește alături de soția lui, cu 31 de ani mai tânără.

Ronnie Wood (72 de ani) era la al doilea mariaj când a cunoscut-o pe Sally Humphreys, la un teatru din Londra. La vremea respectivă nu credea că o femeie cu 31 de ani mai tânără se va uita la el, însă ea a făcut mai mult decât atât. 

Sally Humphreys, actuala soție a chitaristului de la Rolling Stones, s-a îndrăgostit nebunește de „moșneag” fiindcă e „amuzant”, „empatic” și „pe aceeași lungime de undă” cu ea.

S-au căsătorit în decembrie 2012, iar ceremonia a avut loc la Hotelul Dorchester din Londra. Pentru a se putea căsători cu Sally, Ronnie Wood a cerut permisiunea tatălui ei.

Ronnie și Sally la cununie, în 2012. FOTO: Getty Images

Niciun membru al trupei Rolling Stones nu a putut ajunge la nuntă, din varii motive. Cavaleri de onoare la nuntă au fost Paul McCartney și Rod Stewart. Ultimul a întrebat-o, mai în glumă, mai în serios, dacă e sigură că tatăl ei știe ce alegere a făcut ea.

Citește și: Keith Richards, în fața deciziei vieții lui. A renunțat la lucrul care îl făcea atât de fericit în tinerețe

Ronnie Wood a devenit tată la 69 de ani

Sally Humphreys Wood a născut în 2016 două fete gemene. Ronnie Wood a devenit, astfel tată la vârsta de 69 de ani. Chitaristul de la Rolling Stones mai are patru copii din relațiile anterioare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sally Wood (@sallywood1) on


Sally e conștientă de faptul că soțul ei este de vârsta părinților săi și mărturisește că se simte ofensată când cineva face mare caz din asta.

„Întotdeauna sunt uimită de cât de nepoliticoși pot fi oamenii, cu Ronnie, cu mine, doar bazându-se pe aspectul fizic. Știu cum să mă descurc acum, dar sunt în continuare uluită”, spunea Sally într-un interviu pentru The Telegraph.


FOTO: Getty Images

Cu ce se ocupă soția lui Ronnie Wood

Când Ronnie Wood a cunoscut-o pe Sally, în 2008, ea deținea o companie de producție de teatru. Atunci lucra la Theatre Royal Drury Lane, unde Ronnie Wood, artist în timpul liber, avea câteva tablouri expuse. 

Însă, meseria ei de bază este actoria. Sally Humphreys Wood a jucat în nenumărate seriale de televiziune, în perioada 1996-2004. Ultima ei apariție a fost în 2004, în serialul Crimă în Suburbie.

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Kevin Hart

  • Ronnie Wood și soția lui, Sally. FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies