Cum arată Suri Cruise la 14 ani. Fiica lui Tom Cruise a devenit o domnișoară cochetă

Cum arată Suri Cruise la 14 ani. Fiica lui Tom Cruise a devenit o domnișoară cochetă
Suri și tatăl ei, Tom Cruise, pe vremea când erau o familie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Aprilie 2020
Data actualizare: 30 Aprilie 2020
Timbul zboară ca nebunu’, dar nu se vede și pe chipul lui Tom Cruise. Însă e imposibil să n-o remarci pe Suri Cruise, fiica renegată a actorului.

Suri Cruise crește și fără tatăl ei prin preajmă și s-a transformat într-o domnișoară care curând va veni cu iubitul la ușă. Adolescenta trăiește în New York împreună cu mama ei, actrița Katie Holmes, și nu pare a simți lipsa tatălui.

Conform presei americane, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2013 din cauza credințelor religioase care îi interzic apropierea de persoanele „infidele”. Tom Cruise este adeptul Bisericii Scientologice, de care Katie Holmes s-a îndepărtat în 2012, imediat după divorțul de actorul din seria Misiune Imposibilă.

Suri a împlinit 14 ani la 18 aprilie și și-a serbat ziua acasă, în izolare. Mama ei i-a făcut tort și a amenajat casa ca de petrecere.

La mulți ani, drăguța mea!! Sunt atât de binecuvântată că sunt mama ta. Fie ca acest an să fie unul incredibil”, a scris actrița de 41 de ani pe Instagram.

Citește și: „Tată, vino acasă!” Fetița lui Tom Cruise se roagă de tatăl ei să o viziteze


18 martie 2020. Suri Cruise, la plimbare cu cățelul în Central Park, New York. FOTO: Profimediaimages.ro

Suri Cruise e o domnișoară elegantă, care ia lecții de stil de la mama ei. Cu toate că, din multe puncte de vedere, seamănă cu tatăl ei. În curând, adolescenta i-ar putea cere mamei sfaturi despre cum să gestioneze o relație cu un băiat, capitol la care Katie Holmes a învățat multe, judecând după relația ei cu Tom Cruise.

Conform presei de peste Ocean, Katie Holmes a fost obligată, prin dispoziția de divorț, să nu aibă relații cu bărbați în preajma fiicei ei vreme de 5 ani de la separarea de Tom Cruise.

Acestă prevedere din actul de divorț a determinat-o să ascundă relația intimă cu actorul Jamie Foxx. La jumătatea anului 2019, Katie Holmes i-a dat papucii acestuia, după ce l-a prins în compania unei cântărețe de nici 20 de ani.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies