Cum au reacționat William și Kate la anunțul că Meghan și Harry așteaptă primul lor copil

Cum au reacționat William și Kate la anunțul că Meghan și Harry așteaptă primul lor copil
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, printul Harry,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Octombrie 2018
Data actualizare: 15 Octombrie 2018
Harry și Meghan au ales să le dea vestea apropiaților cam în urmă cu o lună, dacă e să credem publicațiile tabloide, care citează surse din anturajul celor doi. 

Publicațiile britanice mai scriu că Meghan și Harry au ales să le dea vestea prietenilor și familiei fără prea mult fast. 

„Pur și simplu i-au anunțat că vor fi părinți. Nu au ales să facă o petrecere, așa cum fac majoritatea vedetelor. Regina a fost foarte încântată de veste, cum era de așteptat. Prințul moștenitor Charles și soția sa, Camilla, au fost primii care i-au felicitat pentru copil.", a spus unul dintre prietenii cuplului, citat de publicația britanică. 

Potrivit aceleiași surse, Kate și William au fost atât de încântați încât le-au făcut deja cadouri pentru copil viitorilor părinți, iar Doria Ragland, mama lui Meghan, a fost, la rândul ei, „foarte fericită la auzul veștii și de-abia așteaptă să se ocupe de primul său nepot".

Context:

Palatul Kensington a anunțat oficial azi că Harry și Meghan așteaptă un copil, însă de-a lungul timpului presa mondenă a tot speculat că Ducesa de Sussex ar fi însărcinată. 

Ultima dată când tabloidele au speculat că Meghan ar fi însărcinată a fost în urmă cu o lună, când Ducesa a apărut la un eveniment într-o rochie albastră foarte largă, care a încurajat și mai mult speculațiile. Și Doria Ragland a amplificat aceste speculații atunci când, tot în urmă cu o lună, s-a înscris la cursuri de bonă în cadrul Cradle Company, din Pasadena. Ea urmează să se mute în Marea Britanie în câteva luni, pentru a îi ajuta pe Meghan și Harry cu copilul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies