Cum castiga femeile tinere si atractive bani din faptul ca mananca fast food in fata camerei

Cum castiga femeile tinere si atractive bani din faptul ca mananca fast food in fata camerei
Citeste mai mult despre: fast food, femei tinere, vlogger, YouTube,
Data: 06 Martie 2018
Un nou trend a luat nastere pe Youtube, si anume cel in care femeile care arata foarte bine mananca fast food in fata camerei. 

Provocarile ce au legatura cu mancarea sunt un nou fenomen pe Youtube. Nevoia de a manca in exces pentru a avea vizualizari exista de foarte mult timp. 

In aceste filmulete apar de multe ori femei tinere si atractive, vorbind informal in fata camerei in timp ce mananca. Cum fac acesti creatori ai acestor videoclipuri bani? Datorita numarului foarte mare de vizualizari. 


Sursa: Viral Thread

Trisha Paytas, de exemplu, este un star Youtube care are 3,5 milioane de urmaritori si peste un miliard de vizualizari la filmuletele ei. In aceste vlogg-uri, Trisha consuma multe mancaruri de tip fast food in timp ce discuta diferite subiecte in fata camerei. 


Sursa: Viral Thread

In alte filmulete, Paytas foloseste un microfon pentru a se auzi mai bine sunetul in care mesteca diferite produse fast food. Cei care au un fetis pentru mancare ar plati sute si chiar milioane de dolari pentru a avea acces exclusiv la astfel de vlogg-uri. 


Sursa: Viral Thread

Un vlogg-er care se ocupa cu astfel de filmulete, "Fitness Fairy" sustine ca ar castiga in jur de 4000 de dolari pe saptamana prin simplul fapt ca mananca in fata camerei. In acelasi timp, un sud coreean, BJ Patoo sustine ca face 1500 de dolari pe noapte. 


Sursa: Viral Thread
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO