Cum i-a felicitat Will Smith pe Meghan și Harry pentru primul lor copil. Actorul, un glumeț

Cum i-a felicitat Will Smith pe Meghan și Harry pentru primul lor copil. Actorul, un glumeț
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Mai 2019
Data actualizare: 10 Mai 2019
Will Smith a reușit o glumă reușită după nașterea bebelușului regal, care i-a amuzat pe 1,7 milioane dintre fanii săi de pe Instagram.

Nu oricine are umor fin ca Will Smith, dovadă pățania acestui tip, care a fost concediat pentru remarca sa rasistă legată de primul copil al lui Meghan Markle și al prințului Harry.

Actorul american, în vârstă de 50 de ani, a prezentat propriile felicitări cuplului regal, postând pe Instagram o fotografie modificată, în care el apare în brațele ducilor de Sussex.

„Internetul este în pauză pentru asa. Hahaha. Harry și Meghan, felicitări! PS. Numele meu este Will și numele fratelui meu este Harry”, a scris actorul pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Peste 1,7 milioane de fani au apreciat gestul lui Will Smith, care s-au amuzat copios pentru felul în care actorul a sărbătorit venirea pe lume a „proaspătului prinț”.

Chipul lui Will Smith este de pe vremea când acesta juca în serialul The Fresh Prince of Bell-Air, care a făcut senzație între 1990 și 1996.

Anul 2019 este unul extrem de prolific pentru Will Smith. În 24 mai va ajunge în cinematografe cu filmul Aladdin, în care joacă rolul Genie.

Filmul, un remake al celebrei pelicule de animație din 1992, este regizat de Guy Ritchie, fostul soț al Madonnei. Pentru realizarea fimului, orașul ficțional Agrabah a fost creat folosindu-se drept surse de inspirație Orientul Mijlociu, India și chiar China. Scenariul se bazează mult pe filmul de animație original din 1992, însă face referire și la  colecția de basme arabe „1001 de nopți”. 

Totodată, Will Smith filmează pentru Bad Boys For Life, cea de-a treia parte din seria Bad Boys (Băieți răi), alături de prietenul său, Martin Lawrence. Filmul va ajunge la cinema în ianuarie 2020.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies