Cum i s-a schimbat viața Anastasiei, după ce a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume

Cum i s-a schimbat viața Anastasiei, după ce a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume
Citeste mai mult despre: showbiz, copii minune, exclusiv, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 28 Februarie 2021
Rusoaica Anastasia Knyazeva a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce, acum trei ani, o publicație britanică a numit-o ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Pe atunci avea doar șase ani, iar agențiile de publicitate roiau în jurul ei ca albinele la miere. 

Grație chipului angelic și a atitudinii mature pe care o transmite în fotografii, Anastasia a primit zeci de oferte de la branduri celebre de îmbrăcăminte pentru copii. Fetița avea doar doi ani și jumătate când s-a filmat în prima ei reclamă TV. Adevărata popularitatea a venit însă la vârsta de șase ani, când a devenit imaginea brandului australian Mischka Aoki. 

Anastasia este o fetiță nu doar frumoasă, dar și foarte talentată. Recent, frumoasa de 9 ani a câștigat cel mai prestigios premiu acordat pentru succese obținute în televiziune- ”TEFI-KIDS” 2020. Din 2018, Anastasia este prezentatoarea unei emisiuni pentru copii, la un post de televiziune rusesc.

Popularitatea nu a speriat-o pe Anastasia. Ea se comportă în continuare ca un copil obișnuit: îi place să-și petreacă timpul cu prietenii, dar și cu animalul ei preferat de companie, motanul Grișa. Adesea, mama îi face poze cu felina din rasa Maine Coon, care în curând va fi mai mare decât stăpâna lui. 


Sursă foto: knyazeva_anastasiya_official

 

 

Câștigă 16.000 $ pe noapte, dormind! - Trending Review cu Daragiu - episodul 56

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!