Cum i s-a schimbat viața lui Daneliya Tuleshova, finalistă în concursul America's Got Talent 

Cum i s-a schimbat viața lui Daneliya Tuleshova, finalistă în concursul America s Got Talent
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Daneliya Tuleshova are 15 ani și este originară din Kazakhstan. Fata cu o voce de aur a ajuns, anul trecut, în finala competiției America's Got Talent și a devenit o mică vedetă în Statele Unite. 

Viața lui Daneliya Tuleshova s-a schimbat total după ce videoclipurile ei de la concursurile internaționale de talente au adunat milioane de vizualizări pe internet. Canalul ei de YouTube are deja peste 1 milion de abonați. 

În prezent, adolescenta se pregătește pentru un concert în Las Vegas, organizat de compania Universal Talent Music. 

Anul acesta, Daneliya a absolvit clasa a IX-a, iar pe 18 iulie a împlinit 15 ani. La această vârstă, ea se bucură de o popularitate foarte mare, atât în țara natală, cât și în SUA. Fata a devenit imaginea unui brand renumit de cosmetice, s-a filmat în reclame și înregistrează piese noi. 

În aprilie 2021, Daneliya Tuleshova a semnat un contract cu 4 Chords Records în calitate de artist principal, iar pe 21 mai a lansat piesa de debut Like You Used To. 

La vârsta de 10 ani, Daneliya Tuleshova a fost câștigătoarea sezonului 4 de la Voice Kids Ucraina, impresionând jurații și publicul cu vocea sa puternică. Videoclipul de la audiții, în care fata interpretează piesa Stone Cold a lui Demi Lovato a fost printre cele mai vizionate din istoria show-ului. Cel puțin 70 de milioane de oameni l-au văzut până acum.  

Sursă foto: Instagram/ tuleshova_daneliya

Vezi și: Ce vor jurații de la un Superstar? Smiley & Raluka au răspunsul sincer
 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!