Cum i s-a schimbat viața unui măturător după ce un fotograf l-a transformat în model. Povestea tristă din spatele pozelor

Cum i s-a schimbat viața unui măturător după ce un fotograf l-a transformat în model. Povestea tristă din spatele pozelor
Citeste mai mult despre: povesti de viata, fotografii, model,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Ianuarie 2021
Data actualizare: 21 Iunie 2021
Fotograful rus Roman Filipov a publicat recent, pe contul său de Instagram, o eventuală copertă pentru revista de bărbați GQ. Pe prima pagină apare Iura, un măturător, vizibil schimbat cu ajutorul stiliștilor. 

Fotograful a dorit astfel să atragă atenția internauților, pentru a-l ajuta pe Iurii Vetlughin să scape de datorii. Și asta pentru că măturătorul, în vârstă de 42 de ani, are în spate o poveste tristă. El a crescut într-un orfelinat și are gradul III de invaliditate, din cauza unui retard mintal. De nenumărate ori, escrocii l-au convins să se împrumute la bănci și să le cedeze casa în care locuia. 

Filipov l-a cunoscut pe Iurii în copilărie, apoi l-a întâlnit abia la maturitate, devenind o portiță de salvare pentru bietul om. După publicarea poveștii sale, milioane de oameni au sărit în sprijinul măturătorului, făcând donații în contul scris pe pagina de Instagram a fotografului. 

În prezent, Iurii continuă să măture străzile. Chiar dacă a primit deja oferte de publicitate de la branduri de ochelari sau haine de firmă, el spune că meseria de model i se pare foarte solicitantă și, pentru o perioadă, se va întoarce la munca pe care o facea înainte.

Întrebat de jurnaliștii de la Ria Novosti, de ce preferă mai mult să fie măturător decât model, bărbatul a răspuns: ”Păi, a fi măturător...în primul rând îți petreci timpul în aer liber, te umpli de energie, de optimism, și nu obosești așa mult”. 

Sursă foto: Instagram filippov_photo

Vezi și: 

 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies