Cum i s-a spart telefonul performant lui Jeff Bezos, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii? 

Cum i s-a spart telefonul performant lui Jeff Bezos, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii?
Citeste mai mult despre: Jeff Bezos, miliardar, telefon,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2020
Data actualizare: 23 Ianuarie 2020
Miliardarului Jeff Bezos i-a fost spart telefonul mobil în 2018, iar experții criminalisti au început să examineze situația după publicarea în ianuarie 2019 de către National Enquirer a detaliilor intime despre viața sa privată.
Se pare că telefonul, model perfomant, a fost spart după ce Jeff Bezos a primit un mesaj WhatsApp. Potrivit surselor The Guardian, mesajul aparent a fost trimis de pe numărul personal al prințului Arabiei Saudite. Se crede că mesajul criptat primit de pe numărul folosit de Mohammed bin Salman a inclus un fișier corupt care s-a infiltrat în telefonul celui mai bogat om din lume.
 
Această analiză a considerat „extrem de probabil” ca intruziunea în telefon să fie declanșată de un fișier video trimis din telefonul moștenitorului saudit lui Bezos. 
Cei doi bărbați ar fi avut un schimb de mesaje aparent prietenos pe WhatsApp atunci când a fost trimis și acel fișier ciudat. Potrivit acelorași surse, o cantitate mare de date a fost apoi descărcată de pe telefonul lui Bezos în doar câteva ore.
 
Dezvăluirea conform căreia viitorul rege al Arabiei Saudite ar fi fost implicat personal în acest scandal trimite unde de șoc începând de la Wall Street și până la Silicon Valley. De asemenea, informația ar putea submina eforturile prințului, viitor rege al Arabiei Saudite– de a atrage mai mulți investitori occidentali în țara sa. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA PROFILUL DE CELEBRIATATE AL VEDETELOR PREFERATE:FOTO: GETTY
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies