Cum îl va chema pe bebeluşul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry?

Cum îl va chema pe bebeluşul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry?
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, printul Harry,
Data publicarii: 15 Octombrie 2018
Data actualizare: 15 Octombrie 2018
Se fac deja speculaţii şi pariuri cu privire la ce nume va purta şi se pare că favoritele sunt Victoria, Albert, Arthur şi Diana, după mama prinţului Harry.

Bebeluşul încă nu a apărut pe lume, dar se ştie ca îl aşteaptă o viaţă cu totul şi cu totul specială. Al şaptelea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit, micuţul sau micuţa-pentru că nu se ştie încă ce sex va avea bebeluşul-e deja în atenţia ziarelor internaţionale.

Mai există pe listă ca posibilităţi Philip, Elizabeth, Alice, Mary, Frederick, Charles, Edward sau James. Agenţiile de pariuri merg pe ideea că familia regală este tradiţionalistă şi va alege un nume cu istorie atât pentru Regat, cât şi pentru Casa Regală. Cu toate acestea, se ia în calcul şi faptul că ducesa este născută în America şi ar putea avea altă viziune. Aşa că ar putea surprinde pe toată lumea.

În această perioadă, cel mai popular nume pentru fetiţe in SUA este Emma, iar pentru băieţei, Liam. În Regatul Unit, numele preferate de părinţi în 2017 au fost Olivia şi Oliver.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies