Cum l-a cucerit Alexandra Grant pe Keanu Reeves

Cum l-a cucerit Alexandra Grant pe Keanu Reeves
Citeste mai mult despre: Alexandra Grant, Keanu Reeves,
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Noiembrie 2019
Data actualizare: 07 Noiembrie 2019
Apariția lui Keanu Reeves pe covorul roșu de mână cu noua să iubită, Alexandra Grant, a surprins pe multă lume. Deși internauții s-au bucurat că actorul a regăsit, în sfârșit, iubirea după moartea partenerei sale din 2001, mulți au comentat alegerea acestuia.

Suntem obișnuiți cu cuplurile glamuroase de la Hollywood, așa că nu e de mirare că mulți au fost surprinși când au văzut la brațul lui Keanu Reeves o femeie “obișnuită”, cu părul grizonant, nebotoxata, fară silicoane și îmbrăcată deloc provocator.

Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, este o artistă care a colaborat cu Keanu Reeves la cele două cărți pe care actorul le-a lansat. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani și apropiații cuplului spun că Alexandra i-a fost alături în momentele dificile și l-a făcut să uite de tragediile din viața sa : un copil născut mort în 1999 și pierderea iubitei într-un accident de mașină în 2001. 

După spusele apropiaților, Keanu s-a îndrăgostit de Alexandra pentru că are multe calități pe care femeile de la Hollywood nu le au. Printre altele, Alexandra este “spirituală, bună la suflet și sensibilă”. 

Cunoscuții spun că practic Alexandra Grant l-a “salvat” pe Keanu Reeves și l-a făcut să își deschidă sufletul, să vorbească despre emoțiile și suferințele sale.

“A fost într-un loc întunecat atâta vreme, dar viziunea pozitivă a Alexandrei și sprijinul ei l-a făcut să își schimbe viața”, a spus un prieten.

Cei doi sunt într-o relație amoroasă de cel puțin șase luni.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies