Cum mai arată acum Pamela Ewing din serialul "Dallas"? E frumoasă și la 69 de ani și tocmai și-a găsit iubirea

Cum mai arată acum Pamela Ewing din serialul  Dallas ? E frumoasă și la 69 de ani și tocmai și-a găsit iubirea
Data: 09 Decembrie 2019
Toate femeile visau să îi semene și era celebră în toată lumea!             

Avea numai 27 de ani atunci când s-a căsătorit pe micul ecran cu Bobby Ewing și a cucerit milioane de inimi din întreaga lume. Acum are 69 de ani, urmează să împlineasă 70 la începutul lui ianuarie și arată în continuare foarte bine. 

Este adepta unui stil de viață sănătos, e atentă la ceea ce mănâncă și face foarte mult sport. Are un tonus foarte bun și se pare că și-a găsit dragostea acum, după ce mulți ani a preferat singurătatea pentru a se ocupa de carieră.  În ultima vreme, actrița a fost văzută tot mai des cu Rick Osborn, un cameraman. Cei doi s-au cunoscut în 1990, erau buni prieteni, dar se pare că între ei lucrurile au devenit mai serioase în ultimii ani. Cei doi au mai fost surprinși împreună și în 2017, în timp ce se plimbau ținându-se de mână pe o plajă din Malibu. 

În 1987, după ce a părăsit serialul care i-a adus faima în toată lumea, Victoria Principal şi-a înfiinţat propria casă de filme, Victoria Principal Productions, prin care a produs tot filme de televiziune.
 
Doi ani mai târziu şi-a lansat propria linie de creme, Principal Secret. După aproape trei decenii în care s-a dedicat exclusiv produselor ei de îngrijire a pielii, Principal Secret, aceasta s-a retras din afacere pentru a se concentra mai mult pe evenimente caritabile organizate de fundația ei The Victoria Principal.


 
Se ocupă și de proiecte ce ajută animalele, spitalele pentru copii sau zonele ce s-au confruntat cu incendii devastatoare sau inundații.


PE PRO TV PLUS PUTEȚI URMĂRI PROFILUL DE CELEBRITATE AL VEDETELOR PREFERATE DIN STRĂINĂTATE:

FOTO: GETTY

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO