Cum o alinta Printul Harry pe viitoarea sa sotie. Diminutivul delicat adresat lui Meghan Markle

Cum o alinta Printul Harry pe viitoarea sa sotie. Diminutivul delicat adresat lui Meghan Markle
Data: 23 Aprilie 2018
Printul Harry si Meghan Markle spun ca s-au indragostit la prima vedere. 

Cei doi au simtit de la prima intalnire ca urmeaza sa aiba o relatie serioasa, oficializata printr-o nunta regala. Marele eveniment va avea loc pe 19 mai 2018

Toti ochii sunt atintiti asupra cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Publicul este dornic sa afle cele mai "picante" detalii din relatia lor, dar si cele mai noi detalii despre organizarea nuntii regale. 

Recent, fanii au avut ocazia sa descopere care este "numele de alint" al lui Meghan Markle. Printul Harry a lasat sa ii scape diminutivul cu care i se adreseaza logodnicei sale, in timpul unui eveniment.

In cadrul receptiei de la Jocurile Invinctus, Printul Harry, in varsta de 33 de ani, a incercat sa ii atraga atentia lui Meghan, iar momentul a fost surprins de camere de filmat. 

Acesta si-a strigat de mai multe ori logodnica, folosind apelativul "Meg". La inceputul lunii aprilie, o apropiata a cuplului a dezvaluit ca actrita americana i se adreseaza lui Harry cu "Haz", atunci cand cuplul nu se afla in lumina reflectoarelor sau in timpul evenimentelor oficiale. 


Printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa devina sot si sotie pe data de 19 mai, la Capela Saint George, de la Palatul Windsor.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO