Cum s-a îmbrăcat Kim Kardashian pentru o vizită la Vatican. ”Ce ar spune Papa?”

Cum s-a îmbrăcat Kim Kardashian pentru o vizită la Vatican. Ce ar spune Papa?
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, Vatican,
Data publicarii: 29 Iunie 2021
Data actualizare: 29 Iunie 2021
La ora actuală, Kim Kardashian se află într-o vizită la Roma. Printre altele, aceasta a ales să vadă și Vaticanul, doar că ținuta aleasă a fost cel puțin neinspirată.

Diva de 40 de ani nu a optat pentru o ținută sobră, conservatoare, ci a ales să-și etaleze formele voluptuoase într-o rochie de dantelă albă, fără umeri, în timpul vizitei sale la reședința oficială a liderului Bisericii Catolice.

 

Rochia, extrem de mulată, are și un decupaj în dreptul taliei, care i-a pus în valoare abdomenul lucrat la sala de fitness.

 

Pentru a completa ținuta, Kim Kardashian a purtat sandale albe cu toc și o pereche de ochelari de soare cu un design futurist. 

Diva vizitează orașul alături de asistenta sa, Tracey, dar și de fostul supermodel Kate Moss și fiica acesteia, Lila Grace. 

 

În trecut, Kim Kardashian a spus despre Papa Francisc că este ”mișto”.

 

 

Pentru vizita la Vatican, există un dress code bine stabilit. Astfel, regula presupune ca atât femeile cât și bărbații care vor să intre în Bazilica Sf Petru sau în muzeele din Vatican să își acopere genunchii și brațele. Bărbații trebuie să-și scoată șapca sau pălăria, în timp ce femeila au voie cu capul acoperit. De asemenea, femele trebuie să-și acopere umerii, în caz contrar fiind întoarse din drum sau sfătuite să poate o eșarfă, un șal. 

Foto; Profimediaimages.ro

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies