Cum să câștigi la Loto! Secretul dezvăluit de un matematician român care a câștigat de 14 ori

Cum să câștigi la Loto! Secretul dezvăluit de un matematician român care a câștigat de 14 ori
Citeste mai mult despre: loterie, cum sa castigi,
Data publicarii: 17 Ianuarie 2023
Data actualizare: 17 Ianuarie 2023
Potrivit Business Insider, Ștefan Mandel, un matematician de origine română, a reușit să câștige la loterie de 14 ori, iar acum trăiește pe o insulă exotică.

Potrivit lui Ștefan Mandel, există 6 pași care trebuie urmați pentru a reuși să păcălești sistemul loteriei și să iei premiul cel mare, scrie sursa menționată mai sus.

Primele reușite le-a avut chiar în România, unde a câștigat de două ori la loto, în anii 1960. Apoi Ștefan a reușit să plece din țară, a emigrat în Israel și ulterior s-a stabilit în Australia, unde a mai câștigat de încă 12 ori. Acum trăiește pe insula Vanuatu, din Pacific.

Din păcate, schema pe care el a folosit-o pentru a păcăli sistemul de la loterie este acum ilegală, presupunând printarea biletelor acasă. La vremea aceea însă, legislația din Australia era diferită.

Cum să câștigi la Loto. Iată care sunt cei șase pași care constituie formula de succes a lui Ștefan Mandel:

1. Calculează numărul total al combinațiilor posibile. Spre exemplu, pentru a alege 6 numere corecte de la 1 la 40 există 3.838.380 de combinații posibile.

2. Găsește loteriile unde premiul cel mare este de trei ori sau mai mult peste numărul de combinații posibile.

3. Trebuie să ai suficienți bani ca să joci toate combinațiile posibile. Mandel a atras 2.524 de persoane care să participe la schema lui.

4. Printează milioane de bilete de loterie, câte unul pentru fiecare combinație posibilă. Acum această procedură este ilegală, dar biletele pot fi cumpărate de la agențiile loto.

5. Înregistrează biletele cu numerele alese (pentru fiecare combinație în parte) la mai multe agenții loto autorizate.

6. Revendică-ți premiul și nu uita să plătești toate taxele la stat, dar și investitorii care au contribuit la schema ta de câștig. Spre exemplu, Mandel a rămas cu doar 97.000 de dolari după ce a câștigat 1,3 milioane de dolari în 1987.

Folosind această schemă, Mandel nu doar că a luat marele premiu la Loto, dar a obținut și premiile secundare, de la toate celelalte categorii.

Foto: Getty Images


Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!