Cum sa iti dezgheti parbrizul in mai putin de un minut. Trucul pe care orice sofer trebuie sa il stie iarna

Cum sa iti dezgheti parbrizul in mai putin de un minut. Trucul pe care orice sofer trebuie sa il stie iarna
Citeste mai mult despre: truc, gheata, iarna, parbriz, sofer,
Data: 28 Ianuarie 2019
Soluția pe care puține persoane o știu, dar la care vei apela de fiecare dată, pentru că este atât de simplă!

Până să ajungă să facă față problemelor ce apar în trafic pe o astfel de vreme, șoferii trebuie mai întâi să poată intra în mașînă să o curețe astfel încât să aibă vizibilitate normală.

În timpul iernii, șoferilor le este extrem de greu să își dezghețe mașina. Întregul proces este unul anevoios, care le pune răbdarea la încercare de fiecare dată. 

În principiu, există câteva reguli simple, care te ajută să scapi de gheața apărută peste noapte. Este recomandat să pornești mașina cu 10 minute înainte să pleci și să folosești un lichid bun de parbriz.  

Iată care sunt ultimele vești despre vreme:

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a găsit o altă soluție ingenioasă pentru această problemă. Bărbatul a realizat un amestec care îți dezgheață parbrizul în mai puțin de un minut. 

Ingredientele sunt ușor de procurat și nu sunt costisitoare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi într-un recipient cu pulverizator 2/3 părți alcool izopropilic și 1/3 apă. În momentul în care soluția este pulverizată pe parbriz, gheața se topește imediat. Iar pentru că alcoolul nu va îngheța, poți depozita sticla chiar în mașină.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO