Cum sa opresti o hemoragie cu zacusca, astazi, de la 21.30, in “Spitalul de dementa”

Cum sa opresti o hemoragie cu zacusca, astazi, de la 21.30, in Spitalul de dementa
Citeste mai mult despre: Spitalul de dementa, Jojo, zacusca,
Data publicarii: 11 Octombrie 2012
Data actualizare: 11 Octombrie 2012
Dupa un debut dement, spitalul imaginat de Toni Grecu continua si joia aceasta, de la 21.30, imediat dupa “Las Fierbinti”, seria cazurilor care necesita interventie imediata. In episodul de saptamana aceasta, “Spitalul de dementa” se confrunta cu un caz extrem de grav, care ii solicita la maximum pe doctori si asistente: un individ care a fost injunghiat in spate si este adus de urgenta pentru a fi operat.

 

Secretul insa ce sta la baza succesului operatiei, in conditiile in care in spital nu sunt medicamente, este o banala zacusca! Dupa extragerea cutitului, hemoragia este oprita cu zacusca pusa la dispozitie de tanti Jana (Monica Anghel), o zacusca cu mult ardei iute.

Dupa miraculoasa descoperire, medicii din spital sunt hotarati sa scrie un tratat despre rolul coagulant al ardeiului iute.

Si tot joi seara, continua seria problemelor cauzate de Lili Stripu (Andreea Doinea), pacienta permanenta care vine in spital pentru a se razbuna pe medicul Ciuperca (Claudiu Maier), cel care i-a gresit implantul cu silicoane. Iar cei doi directori ai spitalului, Luminita (Jojo) si Codrut (Cristian Martin) vor lua o masura radicala in ceea ce priveste discplina in institutie, pe care telespectatorii Pro Tv o vor descoperi joi, de la 21.30, intr-un nou episod “Spitalul de dementa”.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!