Cum sa te descurci mai bine in bucatarie. Sfaturi care fac diferenta intre profesionisti si amatori

Cum sa te descurci mai bine in bucatarie. Sfaturi care fac diferenta intre profesionisti si amatori
Citeste mai mult despre: ceapa, bucatarie, Gordon Ramsay,
Data publicarii: 10 Martie 2016
Data actualizare: 10 Martie 2016
Desi pare simplu, taiatul cepei face diferenta intre profesionisti si amatori. Ca sa o maruntesti corect, trebuie sa stii cateva trucuri, dar si sa ai putina dexteritate. Gordon Ramsay iti explica pas cu pas ce trebuie sa faci.

Pentru inceput, curata bine ceapa fara sa-i inlaturi cotorul. Straturile cepei adapostesc o substanta chimica pe baza de sulf care irita atat ochii cat si nasul. Daca nu-i inlaturi codita, acestea sunt eliberate abia la sfarsit, cand ceapa este deja maruntita.

Apoi, taie ceapa in jumatate si marunteste cele doua parti pe rand. Arunca-i cotorul abia la final. Urmareste materialul video de mai jos si invata direct de la Gordon Ramsay cum sa tai perfect o ceapa.

In filmuletul de mai jos, renumitul bucatar te invata cum sa gasesti perfect orezul, cum sa cureti somonul, ce sa faci atunci cand cutitul nu mai taie, sau cum sa fierbi corect pastele: 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!