Cum sa topesti inima oricarui barbat. Gesturile care nu-l vor lasa indiferent

Cum sa topesti inima oricarui barbat. Gesturile care nu-l vor lasa indiferent
Citeste mai mult despre: cum sa, barbat, gesturi, intim,
Data: 10 Ianuarie 2018
Daca vrei sa te transformi dintr-o fata oarecare in fata adorabila si perfecta pentru el, il poti cuceri cu numai cateva gesturi-cheie. Uite cum trebuie sa procedezi pentru a topi inima oricarui barbat:

1. Zambeste. In momentul in care zambesti, esti mai usor de abordat si creezi o impresie mai placuta celor din jur. Nimeni nu poate ignora o persoana care se comporta frumos si binevoitor, oricat de mult si-ar dori acest lucru.

2. Mutat-ti greutatea corpului de pe un picior pe altul. Daca stai dreapta, transmiti incredere, da. Dar o pozitie atat de ferma nu e neaparat incurajatoare pentru barbati. Cand vrei sa pari inocenta si draguta in fata lui, schimbati greutatea corpului de pe un picior pe altul si vei vedea cum incepe sa se "inmoaie" in fata ta.

3. Vorbeste misterios. Incearca sa nu ridici volumul, ci sa fii misterioasa in momentul in care vorbiti. Nu uita sa si zambesti atunci cand interactionati: aceasta combinatie de gesturi il va topi.

4. Joca-te cu suvitele de par. Daca iti treci mana prin par in momentul in care interactionezi cu un reprezentant al sexului opus, inseamna ca esti relaxata, Iar barbatii adora acest gest!

Citeste mai multe pe perfecte.ro!
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO