Cum se comporta sotiile cu barbatii din viata lor. Adevarul "spus" prin intermediul unor ilustratii amuzante

Cum se comporta sotiile cu barbatii din viata lor. Adevarul spus prin intermediul unor ilustratii amuzante
Citeste mai mult despre: ilustratii, adevar, cuplu,
Data publicarii: 26 Martie 2018
Data actualizare: 26 Martie 2018
Poate a venit momentul sa ii credem si pe ei. :) Cum se comporta in realitate sotiile cu barbatii din viata lor. Adevarul "spus" prin intermediul unor ilustratii amuzante.

Se spune ca o casnicie trebuie sa dureze o viata. Viata in doi este presarata cu momente frumoase si amuzante, dar si cu experiente care pot pune la incercare stabilitatea cuplului. 

Un artist grafician din Tel Aviv a realizat o serie de ilustratii amuzante, care surprind perfect realitatea vietii de cuplu. Yehuda Adi Devir si sotia sa, Maya, sunt protagonistii acestor desene extrem de amuzante. 

Datorita succesului de care se bucura, seria lui Yehuda a primit si un nume: "One of Those Days". O multime de internauti se amuza copios si se regasesc in povestile cuplului Devir, publicate de artist pe Instagram.

Unele dintre cele mai amuzante si populare ilustratii au fost adunate si publicate intr-o editie tiparita, numita evident "One of Those Days.


Putine sunt aspectele care au ramas netratate de Yehuda. De la aniversari si pana la maratoane Game of Thrones, artistul "le-a marcat" pe toate. Creativitatea artistului este rasplatita de fani cu mii de like-uri. 

Vezi si tu mai jos unele dintre cele mai apreciate ilustratii marca Yehuda Adi Devir. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!