Cum și-a păcălit o tânără influencer fanii de pe Instagram ca să-i învețe o lecție prețioasă

Cum și-a păcălit o tânără influencer fanii de pe Instagram ca să-i învețe o lecție prețioasă
Natalia Taylor are 1,94 milioane de fani pe YouTube. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Februarie 2020
Natalia Taylor a mai făcut farse la viața ei, însă niciodată la o scară așa de mare.

Natalia Taylor este vlogger, model și personalitate influentă în mediul online. Are 23 de ani și la vârsta aceasta se poate lăuda cu 312.000 de fani pe Instagram, cu 1,9 milioane de abonați pe YouTube și cu o răpire la activ. Ea a fost victima, iar tatăl ei răpitorul. Dar să revenim la farse.

Tânăra de origine americană a vrut să le dea o lecție fanilor ei care cred tot ce văd pe internet. Sub pretextul că se află în vacanță în Bali, tânăra a postat pe Instagram o serie de fotografii care să-i susțină povestea. 

Pretinzând că se află, pe rând, într-un restaurant de lux, în cada unei băi de cinci stele sau într-o cameră luxoasă de hotel, Natalia Taylor le-a ascuns fanilor ei esențialul: fotografiile erau realizate într-un magazin Ikea, care avea decoruri apropiate de cele întâlnite în destinația exotică. 

Vloggerița a lăsat, totuși, în fiecare fotografie niște semne din care oamenii își puteau da seama de păcăleală, însă acestea nu au fost accesibile decât celor care verifică de două ori o „informație” înainte de a crede în veridicitatea ei.

A realizat chiar și un filmuleț în care a explicat cum a pus la cale farsa.

„Scopul acestui filmuleț a fost să arăt cât de ușor este să păcălești oamenii că ești ceea ce nu ești, de fapt. Iar oamenii au început să creadă imediat”, a dezvăluit Natalia Taylor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on


Sute de mii de fani au interacționat cu postările ei de pe Instagram și aproape un milion de internauți au văzut filmulețul de pe YouTube. Câți și-au dat seama că au fost trași pe sfoară? Ei bine, e cam greu de numărat.

Fotografii: @natalia_taylor/Natalia Taylor YouTube

Vezi și VIDEO: INSTA Glamour, ep. 1 - Trucurile social media ale Selenei Gomez

FULLSCREEN
Cum și-a păcălit o tânără influencer fanii de pe Instagram ca să-i învețe o lecție prețioasă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies