Cum și-a pedepsit (din nou) Vladimir Putin ginerele pentru că ar fi înșelat-o pe fiica sa

Cum și-a pedepsit (din nou) Vladimir Putin ginerele pentru că ar fi înșelat-o pe fiica sa
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin,
Data: 01 Octombrie 2018
La începutul anului, presa din Rusia scria că fiica președintelui Vladimir Putin ar fi fost înșelată de soțul acesteia, Kirill Shamalov.  (n.r. thanks, „o parte din presă" :)

Jurnaliștii din Rusia au scris atunci că omul de afaceri ar fi avut o relație cu o starletă foarte cunoscută în lumea mondenă din Rusia, Zhanna Volkova. 

Pentru a-l pedepsi pe Shamalov pentru că a făcut-o pe fiica sa să sufere, Putin a avut grijă să-i ia – pe căi legale – jumătate din avere.
 
Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la Reuters, Katerina, fiica lui Putin, ajunsese să deţină împreună cu Kirill Shamalov o avere de două miliarde de dolari. 
 
De asemenea, potrivit AFP, ea devenise, astfel, chiar mai bogată decât Putin, care potrivit declaraţiei sale de venituri, a încasat anul trecut aproximativ 9 milioane de ruble.
 
Putin se pare că a îngropat securea războiului cu Kirill Shamalov, însă și-a adus aminte de curând unde a îngropat-o.

Bloomgerg scrie că Shamalov a fost forțat recent să renunțe la o participație de 4,3% la gigantul Sibur, companie care activează în nișa de gaze și petrochimie, pe care Putin o controlează neoficial. Aceasta participație îi aducea lui Shamalov mai multe milioane de ruble pe an.  

Probabil că Shamalov ar trebui - totuși - să fie fericit că a plătit doar astfel. Recent, Putin a fost implicat într-o controversă cu acuzații de otrăvire și tentativă de omucidere. Mai precis, un model din Rusia a susținut în urmă cu câteva săptămâni că președintele rus ar fi încercat să o otrăvească. 

În imagine: modelul care îl acuză pe Putin
 
Tatăl Annei Shapiro, un model în vârstă de 30 de ani, a lucrat pentru Putin și se mutase recent în Londra, după ce el și famila ei au primit amenințări cu moartea. 
 
Modelul își vizita tatăl în Prezzo, un orășel din Italia, alături de soțul ei, când l-a găsit pe acesta din urmă întins pe jos în toaleta bărbaților, cu spume la gură. Ulterior, și ea a început să acuze stări de greață. 

Putin a mai primit acuzații de otrăvire și tentativă de omucidere și din partea unui activist afiliat trupei Pussy Riot.
FULLSCREEN
Cum și-a pedepsit Vladmiri Putin ginerele pentru că ar fi înșelat-o pe fiica sa
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO