Cum și-a pus capăt zilelor solistul trupei The Prodigy. Anchetatorii au dezvăluit totul

Cum și-a pus capăt zilelor solistul trupei The Prodigy. Anchetatorii au dezvăluit totul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Martie 2019
Data actualizare: 11 Martie 2019
Medicul legist care a efectuat necropsia fostului cântăreț a dezvăluit modul în care Keith Flint și-a luat viața.

Cu acordul familie sale, medicul care a efectuat necropsia a dezvăluit că solistul trupei The Prodigy și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Keith Flint, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit fără suflare în casa sa din Essex, luni, 4 martie. Conform anchetei care se află în derulare, moartea sa nu mai este considerată suspectă, existând suficiente indicii care atestă că aceasta a fost voluntară.

Totuși, poliția așteaptă încă rezultatele testelor toxicologice, pentru a afla dacă Flint era sub influența alcoolului sau a drogurilor în ziua în care s-a sinucis, scrie Mirror

Moartea lui Keith Flint i-a șocat pe membrii trupei The Prodigy, care au reacționat pe rețelele sociale.

„Vestea este adevărată, nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața după weekend. Sunt șocat, nervos, confuz și cu inima zdrobită. Odihnește-te în pace, frate”, a scris Liam Howlett.

Cine este The Prodigy

The Prodigy a devenit celebră la începutul anilor ‘90, ajungând la un moment dat una dintre cele mai importante trupe din Marea Britanie. Keith Flint nu a fost solistul de facto al trupei, ci a fost lead vocalist în anumite piese ale trupei, printre care Firestarter și Breathe. El a mărturisit, în trecut, că a avut gânduri suicidale după ce, din cauza drogurilor și a consumului de alcool, formația a căzut în dizgrație. 

„M-am cufundat în cocaină, marijuana și mult alcool. Ceea ce m-a transformat într-un tip plictisitor, superficial și retras”, a declarat acesta pentru The Times.

„Obișnuiam să iau pastile peste pastile până le pierdeam șirul și nu mai știam de mine”. Admițând că s-a gândit de multe ori să se sinucidă, aceasta a adăugat: „Dar ai nevoie de o grămadă de pastile pentru a-ți lua viața. Am fost un laș”.

Cântărețul s-a născut în Redbridge, East London, înainte ca familia lui să se mute în Essex. Toată copilăria, acesta s-a luptat cu dislexia, a avut o relație încordată cu tatăl său, iar la școală a fost un copil-problemă, care a avut nevoie de ajutor specializat.

În cele mai negre momente ale sale, obișnuia să se închidă în cameră, să asculte The Jam și să se dea cu capul de pereți. Phihologii au decis atunci că nu se poate face nimic pentru el.

„Am avut dintotdeauna probleme mintale, să zic așa. Am o înclinație teribilă spre autodistrugere”, a spus el pentru The Times. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies